Dana 04. rujna ove godine nizozemska ambasada u Zagrebu, na lokaciji Bird Incubator, Petračićeva 4, organizira susret tvrtki iz Nizozemske i predstavnika sektora obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na solarnu i energiju dobivenu iz biomase i otpada, tj. agrosolare i bioplin. Ideja jednodnevnog programa je ponuditi mjesto susreta tvrtki iz Nizozemske i Hrvatske i predstaviti primjere dobre prakse i poslovnih mogućnosti koje obje zemlje pružaju.

Organizatori programa su Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemska i RVO – Nizozemska agencija za poduzetništvo, u partnerstvu s OIEH – Udruženjem za obnovljive izvore Hrvatska i tvrtkom Ecorys Hrvatska.

Događanje će započeti konferencijskim dijelom, u sklopu kojega će biti predstavljen okvir i razvojne mogućnosti ulaganja u obnovljive izvore energije u Hrvatskoj, a kroz primjere dobre prakse predstavnici poslovnog sektora u Hrvatskoj predstavit će projekte solarne energije i energije dobivene iz biomase i otpada.

Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati, link za prijavu je https://form.jotform.com/232042951388357?fbclid=IwAR3c3LXDL9BZiHBo6aUxXuJOFsviH7HSpuuwCm4w0bsmpTm_cPHPOo6fiik

Za više informacija o događaju kontaktirajte: Andreja Kocijan, Embassy of the Kingdom of the Netherlands, Zagreb, tel. +385 (0) 1 46 42 230, M +385 (0) 99 38 97 508, andreja.kocijan@minbuza.nl

Show CommentsClose Comments

Leave a comment