Poslovni susret pod nazivom Boosting technology transfer in Central Europe je  on-line događanje koje se organizira 7. svibnja u okviru projekta KETGATE, a s ciljem povezivanja istraživačkih centara i malih i srednjih poduzeća (MSP) u području ključnih razvojnih tehnologija (tzv. KET tehnologije). 

Kome je namijenjen poslovni susret?

Malim i srednjim poduzećima koja imaju inovativnu poslovnu ideju koju bi mogli oplemeniti korištenjem ključnih razvojnih tehnologija uz pomoć istraživačkih organizacija.

Istraživačkim organizacijama koje će imati priliku predstaviti svoje inovativne tehnologije predstavnicima poduzeća i pronaći mogućnosti sinergije suradnjom s drugim istraživačima koji djeluju u području ključnih razvojnih tehnologija.

Koji je cilj e-poslovnih susreta?

Cilj ovog događaja je omogućiti da se mala i srednja poduzeća i istraživačko-tehnološke organizacije sastanu i ostvare sporazume o suradnji.

Na koji način se uključiti u KETGATE on-line događanje?

Potrebno se registrirati na platformu te unaprijed dogovoriti B2B eng. (business-to-business) sastanak s potencijalnim partnerima čiji  profili su izlistani na platformi. B2B sastanci će se održavati 7. svibnja u periodu od 11.00 do 17.00 sati u terminima koje vi dogovorite.

Dodatne informacije o samom događaju, registriranim sudionicima i upute o organizaciji sastanaka možete pronaći na web stranici događaja.

Dodatne informacije o samom događaju, registriranim sudionicima i upute o organizaciji sastanaka možete pronaći na web stranici događaja.

Sudjelovanje je besplatno, ali registracija je obavezna.

Niste zainteresirani za on-line događanje, ali imate inovativnu poslovnu ideju i treba vam pomoć neke istraživačke organizacije?  

Uz pomoć KETGATE pristupne točke za Hrvatsku, tvrtke Tera Tehnopolis d.o.o., ispunite prijavu odnosno Service Request.  Tera Tehnopolis će vam pomoći u pronalaženju istraživačke organizacije koja vam može ponuditi traženu uslugu.

Mogućnost financiranja?

U okviru projektu KET4CleanProduction malim i srednjim poduzetnicima se kroz projekte mikro potpora unaprjeđivanja proizvodnje nudi mogućnost realizacije bespovratnih sredstava u maksimalnom iznosu od 50.000 EUR.  Mikro potpore se nude za projekte transnacionalne suradnje između malih i srednjih poduzeća (MSP) i minimalno dva KET tehnološka centra (KET TC), koji imaju za cilj integrirati ključne razvojne tehnologije koje omogućuju rješavanje izazova čiste proizvodnje.

Sve informacije o načinu prijave nalaze se na sljedećoj poveznici, a TERA Tehnopolis d.o.o., kao jedan od konzorcijskih partnera, svim potencijalnim prijaviteljima pruža potporu oko prijave.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati.

Background photo created by freepik – www.freepik.com

Za sva dodatna pitanja i prijavu za on –line b2b poslovni susret javite se na:

Show CommentsClose Comments

Leave a comment