Pozivamo vas na stručni skup pod nazivom Od građevnog otpada do građevnog proizvoda – Kako ukinuti status otpada građevnom materijalu?.

Problematika građevnog otpada – teme

Stručnjaci iz područja ispitivanja i certifikacije građevnih proizvoda i gospodarenja otpadom u svojim izlaganjima obuhvatit će teme kao što su ukidanje statusa otpada građevnom materijalu, dokumentacija, nasipavanje, otpad iz iskopa, reciklažna dvorišta za građevni otpad, otpadne gipsane ploče i sufinanciranje postrojenja za recikliranje građevnog otpada. 

Subjekti u lancu postupanja s građevnim otpadom

Na ovaj stručni skup pozivaju se svi subjekti čije je poslovanje vezano za problematiku građevnog otpada; investitori, izvođači građevnih radova, reciklažeri građevnog otpada, komunalna poduzeća, predstavnici lokalne i državne uprave, predstavnici laboratorija za ispitivanje građevnih materijala, certifikacijska tijela i drugi zainteresirani. 

Kako se prijaviti?

Seminar planiramo organizirati u ožujku ili travnju u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na našem stručnom skupu i/ili imate neki prijedlog ili pitanje javite nam se (kontakt) kako bi Vas pravovremeno obavijestili o točnom datumu i mjestu održavanja skupa i ostalim važnim detaljima. 

 Business photo created by pressfoto – www.freepik.com

Show CommentsClose Comments

Leave a comment